Módszerünk

Nyelvtanulás gyorsan, nyelvtanulás hatékonyan, sőt kreatív módon, ráadásul stressz-mentesen!

  • Nyelvtanfolyamra járnánk, de úgy érezzük, nincs rá elegendő időnk?
  • Attól tartunk, hogy nem lesz rá elég energiánk?

Ugye ismerősek ezek a gondolatok?

A Brainturboval azonban egy új korszak kezdődött a nyelvtanulás történetében!

A 21. század legújabb felfedezésein alapuló, a világon egyedülálló magyar fejlesztésű BRAINTURBO nyelvoktatási módszernek köszönhetően  a nyelvoktatás könnyen kivitelezhetővé és hatékonnyá válik.

A klasszikus tanulás elve az ismétlés, mely először a rövidtávú memóriában rögzíti a tananyagot. Ha verbálisan tanulunk, egy szót legalább 25- ször kell elolvasnunk, hogy az agyunk mély, hosszú távú memóriájába kerüljön, míg a BRAINTURBO  módszerrel ez csupán pár századmásodperc.

Ez a nyelvoktatási módszer az agy alfa állapotának lehetőségét használja ki.

  • Ezt alkalmazzák az agykontrollal foglalkozók is. 
  • Az erős kreativitással rendelkező emberek alfa szinten oldják meg problémáikat, ezáltal jóval könnyebben és hatékonyabban hajtják végre mindennapi feladataikat.
  • Alfában hozzuk meg a számunkra előnyös, jó döntéseket, itt a leggyorsabb a tanulás és legmagasabb az IQ.
  • Az alfa állapot  csökkenti a krónikus fájdalmakat, és a stresszt. 

brain_turbo_david_030.jpgA módszer abból indul ki, hogy a gyerekek hatéves korukig ébrenlétük  kb. 80 százalékát alfa állapotban töltik. Ebben az életkorban könnyedén megtanulnak beszélni akár három nyelven is. Ezt az alfa állapotot hozzák létre hang- és fényeffektek segítségével a felnőtteknél is, miközben egy orvosi EEG (elektro – enkefalográf) készülékhez hasonló berendezéssel ellenőrzik a jobb és bal agyfélteke agyhullámait, aktív állapotait, milyenségét és minőségét. A külső hangforrások és a videó- szemüvegen  látható képek segítségével a nyelvet tanuló  minden audiovizuális információt azonnal betárol a hosszútávú memóriába.

A felmérések igazolták, hogy azok, akik hagyományos módon tanulták a nyelvet, tudásuk 36 százalékára emlékeztek 3 hónap eltelte után, akik viszont a BRAINTURBOT választották, visszaadták tudásuk 82 százalékát.

A Brainturboval a nyelvtanulás magolás és stressz nélküli siker és élmény egyszerre!

Nyelviskolánkban a nyelvtanulás jövőjét térítésmentesen megismerheted. Szeretettel várunk egy próbaórára!

facebook