Tematika

Szintfelmérés

Ha valaki rendelkezik előismerettel, akkor tudását nyelviskolánk tanárai a  nyelvtanfolyam előtt térítésmentes szintfelméréssel illesztik be a tematika rendszerébe. A Brainturbo nyelvtanfolyam rendkívül hatékony a passzív nyelvismeret aktivizálásában, és a hallgatók már néhány óra pár után úgy érzik, hogy számukra hirtelen kitárult az "idegen nyelven megfogalmazható világ".

Tematika

Angol – kezdőtől a haladó szintig
Német – kezdőtől a haladó szintig
Spanyol - kezdőtől a közép szintig

A Brainturbo nyelvtanulásnál az egyes szintek "átjárhatóak", valamint a tematika a hallgatóra adaptált. Ez azt jelenti, hogy egy szintet nem kell feltétlen az elején elkezdeni, vagy minden modulját (egységét) feltétlen beválogatni. A Brainturbo arra törekszik, hogy a hallgatók lehetőleg - a cél szerinti - többlettudást szerezhessék meg, és csak annyit ismételjenek, ami ehhez feltétlen szükséges.

Speciális nyelvtanfolyamok - a Brainturbo filozófiája a nyelvtanulásról már önmagában is speciális, mert azt vallja, hogy nem általában kell és lehet idegen nyelvet tanulni, hanem csak egy adott céllal, illetve arra az élethelyzetre, amiben az adott nyelvet használni, kommunikálni szeretnénk.

 

facebook